Vår städa kropp och sinne

Grön detox

FEM ANLEDNINGAR ATT VÅRSTÄDA KROPP OCH SINNE

1️⃣ Du förbereder kropp och sinne inför vår och sommar.

2️⃣  Du hjälper kroppen att göra sig av med gifter/toxiner och slaggprodukter som har ansamlats under vintern som kan bidra till ohälsa och istället ge plats åt vitalitet och hälsa.

3️⃣ Du får en mage i balans så kan du smälta maten och tillgodogöra dig näringen bättre och dessutom få ett starkare immunförsvar.

4️⃣ Du får mer energi och jämnare humör.

5️⃣ Du kan tappa överskottskilon om du behöver.

Våren symboliserar förändring och förnyelse, och är den perfekta och VIKTIGASTE tiden på året för att göra en rening/detox enligt ayurveda. Våren är en tid då vår kropp naturligt strävar efter att rensa sig från vinterns ansamlingar och förbereda sig för den nya energin.

Varje vår gör jag själv en ayurvedisk reningskur och håller även detoxkurser online.
I år kommer jag tyvärr inte att hålla kursen.

Men om du vill får du gärna köpa mitt reningsprogram och göra det på egen hand hemma när det passar dig. Skicka ett meddelande om du vill köpa kompendiet, investering 300 kr.

Programmet finns att köpa hela april.

När du följer programmet hjälper du kropp och sinne att göra sig av med slaggprodukter och gifter/toxiner

Allt det här får du:

🌱  Du får ett kompendium fyllt med recept och rutiner som du har användning av resten av livet och kan plocka fram när du vill.

🌱 Du får reda på din magtyp

🌱 Du får veta hur du gör abhyanga-massage – egenmassagen som sätter fart på lymfsystemet bland annat. Lymfsystemet kallas ibland för vår för sopstation.

…och mycket mer

 

Vill du dessutom ha stöd och vägledning för att skapa balans genom små förändringar i din livsstil, kost och sömn är du välkommen att boka en privat session med mig.

Sessionen sker ONLINE så det spelar ingen roll var du bor.