Privat yoga – jag kommer hem till dig!

Privat yoga -lektioner i hemmiljö

För dig som inte kan eller vill träna i grupp erbjuder jag privat yoga hemma hos dig, med kundaliniyoga mjukyoga eller Sensing Yoga beroende på vad du vill/behöver. Här kommer jag hem till dig, privat yoga förutsätter att detta är möjligt.

Vi gör några enkla yogaövningar eller ett helt yogapass/kriya och meditation.

INVESTERING: 900 kr/lektion (ca 60 min) Vid fakturering tillkommer moms.

Boka din lektion idag genom att kontakta mig via e-post.

Om du vill ha mer specifik yogaträning rekommenderar jag att du gör en konsultation med AYURVEDA där vi utgår från din specifika dosha. För mer info och pris se under ayurvedafliken.

Gravidyoga

För dig som är gravid och vill lära dig att djupandas och använda specifik yoga anpassad för den gravida kvinnan. Du kan komma på en eller flera tillfällen.

I yogan tränar vi på att öka vår självkännedom genom kroppsmedvetenhet, det mentala och själsliga medvetandet. När du är gravid är det extra viktigt att du känner in och lyssnar till kroppen och till ditt lilla barn.

I vårt moderna samhälle finns det oftast inte utrymme för att vara medvetet gravid. Vi ska jobba som vanligt, träna som vanligt och allt ska vara precis som ”vanligt” man kan till och med få höra att det inte är någon sjukdom att vara gravid. Nej, det är ingen sjukdom men ingenting är som vanligt! Du behöver landa i din kropp i din graviditet och ta hand om dig.

Även gravidyoga utförs hemma hos dig.

INVESTERING: 900 kr/lektion (ca 60 min)

Bokar gör du genom att kontakta mig via e-post.

Är ni fler blivande mammor kan ni boka tillsammans. Fråga efter prisuppgift genom att skicka mail till mig.