Ayurvedisk konsultation

Ayurveda konsultation

Ibland kan man behöva hjälp med att ändra sin livsstil!
Det är många i vårt samhälle som lever med en stressig vardag och kanske  inte ens är medveten om det förens man slår pannan i väggen. Och framförallt kanske man inte är medveten om att  ens livsstil  gör att man man mår dåligt. Eller så förstår man det men vet inte hur man ska komma till rätta med det.
Då kan man behöva hjälp med att göra förändringar sin livsstil!

Ayurveda och yoga är tusentals år gamla hälsovetenskaper som stödjer varandra som de mest omfattande systemen som finns i världen.
Ayurveda har som syfte att vårda livet. Ayur betyder liv och veda betyder kunskap – kunskap om livet. Yoga betyder att förena. När vi förenar alla delar av oss har vi tillgång till hela vår potential som människa.

Ayurveda  och yoga har ett holistiskt synsätt på människan och hälsa som  skiljer sig från det västerländska synsättet. I ayurveda tar man hänsyn till alla delar det vill säga kropp, sinne och vår själ. Det innebär att om någon del är ur balans så påverkar det även andra delarna.

När du kommer på en konsultation tittar vi bland annat på kost, sömn, motion, återhämtning, vila och meditation. Du får anpassade råd med yoga och andningsövningar samt vad du bör förändra i din vardag för att skapa en hållbar livsstil utifrån din dosha/ obalans.

För prisuppgift se under fliken ayurveda och konsultationer.

Varmt välkommen att boka tid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.