Om YOGA HELLE BELLE

Om Yoga Helle Belle

Hej och varmt välkommen hit!

Yoga LivsEnergi ägs och drivs av mig, Helén Gryth sedan 2003.
Jag heter Helén men kallas ofta för Helle Belle. Jag älskar yoga och ayurveda, inte så konstigt kanske eftersom jag är yoga och meditationslärare.

Efter mer än 20 år med kundaliniyoga så går jag mer och mer över till att undervisa i en ännu mjukare och friare form av yoga som jag kallar för MJUKYOGA FLOW. Den kan beskrivas som en blandning av kundaliniyoga, ayurveda och sensingyoga där jag samlat ihop en massa kunskaper från olika traditioner som jag lärt mig under alla år som jag har hållit på med yoga.

Det är inget nytt-  Allting handlar om att kroppen ska få röra sig på sina egna villkor, mjukt, flödande och naturligt. Om du är van kundaliniyoga-utövare så kommer du att känna igen dig. Men jag har lagt till några nya begrepp som gunga, rocka, skaka och pandikulera samt Havening. Men som sagt inget nytt - bara naturligt, så som djuren och små barn gör.

Havening är en fantastisk teknik för att fokusera din energi och intentioner på vad du vill istället för vad du inte vill känna längre.

” Where focus goes, energy flows”

🤎 Yoga betyder – förena.

🤎 Ayurveda betyder – kunskap om livet.
Vad kan vara viktigare än att ha kunskap om livet och lära känna sig själv?!
Vem annars skulle veta bäst om just dig?
Både yoga och ayurveda är flera tusentals år gamla hälsovetenskaper och de mest omfattande system som finns för hur vi kan leva och ta hand om oss själva och vårda livet för att må så bra som möjligt fysiskt, mentalt och själsligt som håller över tid.

På min YOUTUBE KANAL kan du se och göra några av alla de yogapass och övningar som jag har spelat in.
Jag blir såklart jätteglad om du vill prenumera på min kanal, då hjälper du mig att sprida yogan vidare.