Ayurvedisk hälsorådgivning

AYURVEDISK HÄLSORÅDGIVNING

Ayur betyder liv och veda betyder kunskap – kunskap om livet.
Intresset för ayurveda har under de senaste åren ökat rejält. Det kan man ju förstå då alltfler mår dåligt och inte alltid har koll på att sin livsstil, kost och sömn hänger ihop med hur man mår. Ofta får man inte hjälp i den ”vanliga vården”. Där handlar det mer om symptom lindring…

Ayurveda är en mångtusenårig hälsovetenskap med en holistisk syn på människan, som ser lika mycket till den själsliga och mentala hälsan, som till den fysisk hälsan. Vilket skiljer den västerländska sättet att se på individen.

Syftet med denna livskunskap är att hitta rätt balans i livet med hjälp av att se på HELA livssituationen, inte bara enstaka delar. Hur du med förståelse för ayurveda kan skapa balans genom enkla förändringar kring livsstil, kost, sömn, beteenden och tankar som leder till mer livsenergi, hälsa och flöde i livet.

Vi är alla unika individer med våra speciella utmärkande egenskaper och sammansättning av de tre doshorna, Vata, Pitta och Kapha. Ingen dosha är bättre eller sämre än någon annan. Vi har alla tre, som påverkar oss olika beroende på vår unika konstitiuton.

Här kan du boka en ayurvedisk hälsorådgivning.

När du bokar dig  på en konsultation så utgår vi från dig och vad du behöver balansera just nu. Med hjälp av ett formulär som du fyller i hemma får du reda på vilken som är din grund-dosha och vilken dosha (element) som dominerar dig just nu och ev är i obalans.

Utifrån vad som kommer fram får du kost och livsstilsråd för att balansera din obalans.
Ta god tid på dig att fylla i formuläret och svara så sanningsenligt som möjligt.

Investering:  950 kr/60 min. Vid fakturering tillkommer moms med 25 %

Hälsorådgivningen sker online.
Boka din konsultation idag genom att kontakta mig via e-post.