SOMMARYOGA ON-LINE

Yoga när du vill och var du vill i sommar.

Fem sköna yogapass  – alltid på kroppens villkor!

Jag vet hur svårt det kan vara att behålla en rutin under sommaren när man ska yoga på egen hand. Och jag har fått många förfrågningar om jag inte kan ha on-line yoga även i sommar. Såklart vill gärna hjälpa dig att behålla dina yogarutiner.

Den här on-line yogan kommer innehålla en skön mix med Kundaliniyoga, Sensing- och Yinyoga.
Varje yogapass avslutas med en guidad djupavslappning.

Jag har ju pratat en del om hur bindväven blir torr och hur den kan ”klistra ihop” och när vi har ont någonstans i kroppen så tittar vi ofta på det området istället för att lösa problemet.
Om du är stel och har ont i kroppen så kan det vara för att din bindväv har blivit torr och oelastisk. Då hjälper det inte att stretcha….
Ju äldre du blir desto torrare blir bindväven om du inte hjälper den att återfukta och självreglera.
Det här är yogapass som jobbar på HELA dig, nervsystem, cirkulation, bindväv, lymfan, hormonsystem mm….

Jag har yogat i mer än 20 år och lärt ut kundalinyoga som är helt fantastisk. Men sen jag även började lägga till sensing så har det hänt otroliga saker i min kropp. Jag har inte känt mig så här mjuk och skön i kroppen på många många år… Jag har nästan aldrig ont längre. När jag har haft ont har jag försökt lösa det med att stretcha…. gå till kiropraktor eller naprapat. Ja, det kan jag fortfarande behöva men bara tillfälligt och det blir allt mer sällan. För jag har lärt mig hur jag själv kan lösa problemet på ett bestående sätt.

Det är inget nytt – bara lite annorlunda. Fortfarande med fokus på andning, rörelse och energi. Kombon Kundalinyoga och sensingyoga tycker jag är fenomenal och jag förstår ännu mer Kundaliniyogans och kroppens egna kraftfullhet!

För dig som gillar Kundaliniyoga utan sensing så kommer det att finnas rena Kundaliyoga-klasser.
Men jag skulle råda dig att vara NYFIKEN och utforska vad som händer i kropp och sinne när du lägger till sensing.

Och du – du behöver inte vara vig för att utöva yoga!

Du går enkelt med i en privat FB-grupp där jag guidar dig i olika yogapass från Kundaliniyoga, Sensingyoga och Yinyoga. En mix med 5 sköna inspelade yogapass som du kan välja mellan. Så du behöver inte passa någon tid, bara yoga när det passar dig.
Har du några frågor eller bara vill skriva något så finns jag i gruppen och svarar så fort jag kan.

Du behöver ha facebook, en yogamatta, filt och en meditationskudde eller liknade att sitta på.
Alla yogapass kommer ligga kvar i gruppen så du kan göra dem när du vill och hur ofta du vill från 1 juni till och med 31 juli.

Anmälan senast 20 maj.

När du anmält dig och betalat avgiften 1000 kr till swish 1234 972 469 eller till BG 5701-2080 ansöker du om att bli medlem i fb-gruppen genom att meddela mig då får du länken efter erlagd betalning.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.