HÖST DETOX 2.0 ON-LINE

Rening av kropp och sinne

9 – 15 oktober

Under sommarmånaderna är det väldigt lätt att tappa sina vardagsrutiner med både yoga, träning, och kanske har det blivit för mycket av både mat och dryck. Det tror jag gäller de flesta av oss… Inget fel med det, vi behöver omväxlingen, men för att må bra så behöver vi även våra rutiner som fungerar i vår vardag.
Stämmer det in på dig så är det dags att göra en göra en nystart –  äta mer hälsosamt, komma igång med yoga igen, börja träna osv….
Att ha dagliga rutiner är ett av de bästa Ayurvediska verktygen för att förbättra hälsan och välbefinnandet. Dina rutiner sätter tonen för hela dagen och ger kroppen, sinnet och själen chansen att rena och att börja om.

Den bästa tiden för att göra en nystart med RENING FÖR KROPP OCH SINNE är när årstiderna skiftar enligt den ayurvediska livskunskapen, att anpassa mat och dryck efter årstiderna. När sommaren övergår mer mot höst och vinter – den kalla perioden dvs VATA och på våren när vi går från vinter mot vår och sommar.

Har du en krånglande mage?
Då är du inte ensam – nästan var fjärde svensk har återkommande problem med magen såsom uppsvälldhet, gaser och magknip.
Allt börjar med magen. Du har säkert hört uttrycket att du är vad du äter. Det stämmer till viss del men enligt ayurveda så är du vad din kropp kan smälta och göra sig av med!
När du har en mage i balans så kan du smälta maten och tillgodogöra dig näringen bättre och dessutom få ett starkare immunförsvar.

Under den här detox-veckan kommer du att få lära känna din mage lite bättre. Du kommer att äta en lättsmält linsgryta – Kitchari – till lunch och middag. Den är mycket effektiv och lättsmält som låter matsmältningssystemet få vila och samtidigt rensa ut slagg ur systemet.
Du får kunskap som du även har användning av efter att detox-veckan är slut.
Kunskap som gör att du vet HUR du kan komma tillbaka i balans igen om din mage börjar krångla.

Detta ingår:
🔶 Ett gediget kompendium i pdf-format som du får mejlat till dig.
🔶 Recept på alla måltider och förslag på vad du kan äta och vad du ska undvika.
🔶 Recept på renande morgondryck.
🔶 Du får reda på vilken magtyp du har.
🔶 Du får veta hur du gör abhyanga-massage – egenmassagen som sätter fart på lymfsystemet bland annat. Lymfsystemet kallas ibland för vår för sopstation.
🔶 Du blir medlem i en privat FB-grupp.
🔶 Inspelade yogaklasser, meditation och olika andningstekniker – Allt för att rena kropp och sinne. Allt hänger ju ihop….
🔶 Du har tillgång att fråga mig under veckan med saker som kan dyka upp.
🔶 Vi peppar och stöttar varandra under detox-veckan i den slutna FB-gruppen.

🔶 Det är väldigt enkelt, du behöver inte gå någonstans, inga tider att passa, allt är ON-LINE i en privat facebookgrupp.

Detoxkursen börjar den 9 oktober.
Du behöver tid för mental förberedelse och inhandla den mat du ska äta under din detox. Att vara väl förberedd gör det enklare för dig att genomföra hela detox-veckan.
Anmälan senast den 2 oktober

Pris: 1200 kr, betalas i samband med din anmälan senast den 2 oktober.
Swish 1234 972 469 eller till BG 5701-2080

Går du i någon av mina yogakurser under hösten får du 200 kr rabatt och betalar 1000 kr.
Anmälan till info@yogalivsenergi.se
Uppge om du går någon av mina yogakurser i meddelandet.

När du har betalat in kursavgiften får du kompendiet mejlat till dig och info om var du kan skicka efter mungbönslinser mm som du behöver för att göra denna detox.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.