Workshop – The Sacred Feminine

Workshop

The Sacred Feminine

Kreativitet, kraft & sexualitet

Söndag 19 nov kl. 10.00-16.00

The Sacred Feminine är tillägnad dig som kvinna och som kommit en bit på din personliga resa i livet och känner att det är dags för nästa steg. Denna dag kommer att handla om att återupptäcka Din nära kontakt med naturen, jorden – moder jord – och Din kropp. Vi kommer att utveckla och återknyta till vår kvinnliga kraft och feminina essens genom att väcka och öka den kreativa feminina kraft av livsenergi som kopplar ihop kropp och själ och som flödar genom Din kropp, ditt heliga tempel.

Vi kommer också att jobba med den sexuella energin för att medvetandegöra eventuella blockeringar/hämningar som står i vägen för att du ska kunna komma till din fulla feminina kraft.

Dagen kommer att innehålla andningsövningar, yoga, meditationer, inspiration, vila och praktiska tekniker som du kan använda i din vardag för att jobba vidare med att återupptäcka din feminina essens och kraft.

Begränsat antal platser, max 12 st så först till kvarn!

Investering 1600 kr som betalas in på BG 5701-2080 när du har gjort din anmälan till info@yogalivsenergi.se eller tel 073-960 28 04

Du får mer information när du har anmält dig.

Plats: V Trädgårdsgatan 53, högst upp.

Varmt välkommen!

Åsa von Heland och Helén Simrat Gryth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.