Om YogaLivsenergi

Om Yoga LivsEnergi

Helen Simrat Gryth

Helén Simrat Gryth

Hej!

Yoga LivsEnergi drivs av mig, Helén Simrat Gryth sedan 2003

Jag är internationellt diplomerad Kundaliniyoga- & meditationslärare och utbildad yogaterapeut i medicinsk yoga även kallad Mediyoga utbildad på IMY, Institutet för Medicinsk Yoga samt internationellt diplomerad gravidyogalärare.

Jag har även fördjupat mig i Kundaliniyoga, Level 2 med alla fem moduler.

Hos mig är alla välkomna, du kan komma på mina öppna yogaklasser eller på privatlektion med yoga som terapi och samtal om det är någon specifikt som du vill jobba med.

Även företag kan anlita mig. Antingen kommer jag till er som en regelbunden aktivitet eller vid enstaka tillfällen. Det kan till exempel vara vid kick off, med en stunds skön yoga,  eller breathwalk där vi tar med oss yogan ut på en skön promenad med närvaro.

Ett av mina favorit citat av Yogi Bhajan är ” Yoga is not going to make you Great, yoga is going to make you You!” Det säger en hel del om vad yoga egentligen handlar om.

Besök gärna Helles Smultronstelle som är en annan del av YogaLivsenergi där jag  jobbar med Reiki-healing och djupgående ansiktsbehandlingar med Reiki Healing/Angelic Reiki. Att få en reiki-behandling i kombination med ditt yogapraktiserande kan fördjupa din personliga och andliga utveckling.

Jag använder endast ekologiska produkter som hänger ihop med den yogiska filosofin – att inte använda något på huden som du inte skulle kunna tänka dig att stoppa i munnen, för det är nämligen samma sak. Huden är vårt största reningsorgan. Produkterna finns även att köpa hos Helles Smultronstelle.

Sat Nam