BloggEvenemang

När livet vänder

Har du varit med om att en dag går det bara inte längre… man behöver fatta ett viktigt beslut hur man vill leva sitt liv  för att må bra? Beslut som förändrar ens vardag?

Plötsligt blev det dags för mig att gå vidare och höja upp mitt eget företag Yoga Livsenergi!

Jag har fattat ett viktigt beslut – att våga stå på egna ben, att våga stå kvar i det som känns rätt i hjärtat. Efter 5 år är det dags att  vara egenföretagare på heltid igen.

Nu ska jag ägna mig helt åt det jag verkligen brinner för, att förmedla och lära ut kraftfulla verktyg som verkligen fungerar. Verktyg som man kan leva med och använda varje dag i sin vardag för att leva ett så skönt liv som möjligt.  Verktyg som jag själv har lång erfarenhet av, verktyg som jag använder varje dag, i varje andetag…  Det handlar om yoga, ayurveda, reiki-healing och ekologisk hudvård.

Vad vill du veta mer om? Vad vill du att jag tar upp i mina klasser?
Kom gärna med förslag, önskningar och idéer.

Du är så välkommen till mig om du vill ha hjälp att hitta balans i din vardag med hjälp av yoga, ayurveda och reiki-healing.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.