Privata yogalektioner

Privata yogalektioner

För dig som inte kan eller vill träna i grupp erbjuder vi privata yogalektioner med medicinsk yoga eller kundaliniyoga beroende på vad du vill/behöver.

Vi gör några enkla yogaövningar eller ett helt yogapass/kriya och meditation.

INVESTERING: 850 kr/lektion (ca 60 min)


Om du vill ha mer specifik yogaträning rekommenderar jag att du gör en konsultation med tre tillfällen där vi utgår från din specifika dosha. För mer info och pris se under ayurvedafliken.

Gravidyoga

För dig som är gravid och vill lära dig att djupandas och använda specifik yoga anpassad för den gravida kvinnan. Du kan komma på en eller flera tillfällen.

I yogan tränar vi på att öka vår självkännedom genom kroppsmedvetenhet, det mentala och själsliga medvetandet. När du är gravid är det extra viktigt att du känner in och lyssnar till kroppen och till ditt lilla barn.

I vårt moderna samhälle finns det oftast inte utrymme för att vara medvetet gravid. Vi ska jobba som vanligt, träna som vanligt och allt ska vara precis som ”vanligt” man kan till och med få höra att det inte är någon sjukdom att vara gravid. Nej, det är ingen sjukdom men ingenting är som vanligt! Du behöver landa i din kropp i din graviditet och ta hand om dig.

INVESTERING: 850 kr/lektion (ca 60 min)

Är ni fler blivande mammor kan ni boka tillsammans. Fråga efter prisuppgift.