Behandlingar

Behandlingar

För närvarande finns inga tider att boka.

Återkommer så snart jag har hittat en lokal/rum

 

Tidsbokning och information på telefon 073-960 28 04

Behandlingar

Ansiktsbehandlingar med Naturlig Facelift och Reiki

Vill du få en bättre hy, förhindra och förminska rynkor och åldersfläckar i ansiktet- och samtidigt komma i balans och må allmänt bättre?

Ansiktsbehandling 60 min -  investering 695 kr

I ansiktsbehandling med Naturlig Facelift ingår - rengöring, peeling, varma handdukar med äkta eterisk olja, ansikts- och nackmassage med specifika energitryck och lymfdränage som ger en naturlig ansiktslyftning. Behandlingen avslutas med ögon- och ansiktskräm för din hudtyp. Du får alltid råd om vilka produkter som passar din hy i samtliga ansiktsbehandlingar.

Vi använder Rosenseriens naturliga och ekologiska hudvårdsserie för bästa resultat.

Rosenseriens filosofi är: ”Att det mesta vi lägger på huden kan tas upp av vår kropp på olika sätt och därför är det viktigt för oss att bara använda ingredienser som liknar det vi äter”.

Rosenseriens hudvårdsprodukter innehåller äkta rosenolja och har en bas av aloevera gelé, kinesiskt grönt te och vegetabiliska oljor. Hela serien är fri från animaliska ingredienser, alkohol, mineraloljor och kemikalier.

Vi rekommenderar att man gör någon av dessa behandlingar med Naturlig Facelift en gång i veckan under en treveckors period. Därefter var fjärde till sjätte vecka för att underhålla.

Du får den 10:e behandlingen utan kostnad.

•••

Ansiktsbehandling 75 min - investering 795 kr

I ansiktsbehandling med Naturlig Facelift och Reiki ingår  - rengöring, peeling och ansiktsmask, varma handdukar med äkta eterisk olja, ansikts- och nackmassage med specifika energitryck och lymfdränage som ger en naturlig ansiktslyftning. Massagen avslutas med en stund skön healing som skänker djup avslappning och inre frid samt skapar balans i hela energisystemet vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan. Behandlingen avslutas med ögon- och ansiktskräm för din hudtyp.

•••

Ansiktsbehandling  Lyx 90 min - investering 995 kr

I ansiktsbehandling lyx med Naturlig Facelift och Reiki ingår  - rengöring, peeling och ansiktsmask, varma handdukar med äkta eterisk olja, ansikts- och nackmassage med specifika energitryck och lymfdränage som ger en naturlig ansiktslyftning. Massagen avslutas med en extra lång stund med  healing för ett mycket djupgående helande på alla plan. Behandlingen avslutas med ögon- och ansiktskräm för din hudtyp.

Läs mer om healing nedan.

Reikihealing

Reikihealing

Reikihealing är en japansk form av stressreducering och avslappning som aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig. Det är en effektiv behandlingsmetod som får kroppen att slappna av som vid djup meditation och som kan hjälpa vid sömnproblem, stress, mentala och fysiska spänningar, smärta och mycket annat. Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ.  Reiki översätts enklast som universell livskraft eller universell livsenergi.

När man ger en reikibehandling lägger man händerna i olika positioner för att stärka livsenergin och den självläkande förmågan. Reiki förhöjer även effekten av andra holistiska tekniker för fortsatt personligutveckling och växande som vid till exempel yoga och meditation.

En reikibehandling tar ca 60 min inklusive kortare motiverande samtal.
Investering: 650 kr.  Hur många behandlingar som behövs är individuellt, men jag rekommenderar att ta tre behandlingar inom en 14-dagars period för bästa effekt. Därefter kan man fylla på efter behov.

När du bokar och betalar alla tre gånger vid första besöket får du 100 kr rabatt och betalar  1 850 kr via Swish eller
BG 5701-2080

Reiki är godkänt av skatteverket som friskvård.

Angelic Reiki Healing

Angelic Reiki Healing

Angelic Reiki Healing – är en unik djupgående, behaglig och helande metod och är en av de högsta formerna av healing som ges av änglar och andra ljusväsen. Angelic Reiki balanserar och harmoniserar energiflödet och livsenergin i och runt omkring dig.

En behandling tar ca 60 min inklusive kortare samtal.
Investering:  650 kr

Effekterna av en behandling är individuell och beror på vem du är och vilket tillstånd du befinner dig i.