Behandlingar

Behandlingar

Tidsbokning och information på telefon 073-960 28 04

Behandlingar utförs på Kiropraktorhälsan, Slottsgatan 23, Nyköping

Behandlingar

Ansiktsbehandlingar

Vill du få en bättre hy, förhindra och förminska rynkor och åldersfläckar i ansiktet- och samtidigt komma i balans och må allmänt bättre?

Naturlig Facelift

60 min – investering 695 kr

Naturlig Facelift med ansikts-, nack- och huvudmassage ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Dessutom skänker den djup avslappning och inre frid samt skapar balans i energisystemet vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan. Vi avslutar ansiktsmassagen med en stund skön healing.

Vi rekommenderar att man gör en Naturlig Facelift en gång i veckan under en treveckors period. Därefter var fjärde till sjätte vecka för att underhålla.

Du får den 10:e behandlingen utan kostnad.

•••

Ansiktsbehandling Kombi

75 min – investering 795 kr

Här kombinerar vi ansiktsbehandlingen med Naturlig Facelift och Reikihealing – rengöring, peeling, varma handdukar med eterisk olja. Vi använder Rosenseriens naturliga och ekologiska hudvårdsserie för bästa resultat.

Rosenseriens filosofi är: ”Att det mesta vi lägger på huden kan tas upp av vår kropp på olika sätt och därför är det viktigt för oss att bara använda ingredienser som liknar det vi äter”.

Rosenseriens hudvårdsprodukter innehåller äkta rosenolja och har en bas av aloevera gelé, kinesiskt grönt te och vegetabiliska oljor. Hela serien är fri från animaliska ingredienser, alkohol, mineraloljor och kemikalier.

•••

Ansiktsbehandling Kombi Lyx

90 min – investering 850 kr

Lyxa till det med extra lång avslutande Angelic healing som är en unik och mycket djupgående form av helande på alla plan, i övrigt samma som ansiktsbehandling kombi. Läs mer om Angeclic Healing nedan.

Reikihealing

Reikihealing

Reikihealing är en japansk form av stressreducering och avslappning som kan hjälpa kroppen till självläkning på alla plan. Reiki får kroppen att slappna av som vid djup meditation. Reiki kan enklast översättas med universell livskraft eller universell livsenergi. När man ger en reikibehandling lägger man händerna i olika positioner för att stärka livsenergin och den självläkande förmågan. Dessutom förhöjer reiki effekten av andra holistiska tekniker för fortsatt utveckling och växande, till exempel vid meditation, tai chi och yoga.

En behandling tar ca 60 min och kostar 595 kr. Hur många behandlingar som behövs är individuellt, men att få tre behandlingar inom en 10-dagars period är en väldigt bra hälsoinvestering.

 

Angelic Reiki Healing

Angelic Reiki Healing

Angelic Reiki Healing – är en unik djupgående, behaglig och helande metod och är en av de högsta formerna av healing som ges av änglar och andra ljusväsen. Angelic Reiki balanserar och harmoniserar energiflödet och livsenergin i och runt omkring dig.

En behandling tar ca 60 min och kostar 595 kr.

Effekterna av en behandling är individuell och beror på vem du är och vilket tillstånd du befinner dig i.